Køkken-/kølerumsreol

Alle har forskellige behov og faciliteter, og derfor er denne køkken-/kølerumsreol enormt funktionel. Du kan nemlig opbygge et reolsystem mere eller mindre, som du ønsker. Hvor mange sektioner skal reolen have? Skal de stå på rad og række, eller har skal en sektion placeres i 90° i forhold til en anden sektion?

Vi fører reolen i både aluminium og rustfrit stål, og den efterlever Arbejdstilsynets hygiejnestandarder, så du kan rolig benytte disse reoler i køkkenet. De egner sig endvidere til hospitaler og laboratorier og så videre.

Dette højfunktionelle system er af højkvalitet og kan sammensættes på mange forskellige måder. Mangler dit køkken eller kølerum et hygiejnisk, vedligeholdelsesfrit reolsystem, skal du naturligvis kontakte os. Ring, e-mail eller udfyld kontaktformularen – vi svarer på det hele.

Varenummer (SKU): GSL-1304 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Samlingen af denne køkken-/kølerumsreol fungerer uden skruer, men det står stabilt og sikkert. Selve reolen kommer i forskellige størrelser, og du kan mixe og matche blandt størrelserne for at kreere netop dét reolsystem, der bedst lever op til dine behov. Har du brug for en enkelt reol, fungerer den selvsagt også fremragende på egen hånd.

Vores køkken-/kølerumsreoler er konstrueret i to forskellige materialer: Rustfrit stål og aluminium. Begge er godkendt af Arbejdstilsynet til brug i blandt andet køkkener og på hospitaler og laboratorier. Reolerne er udført i høj kvalitet og har en utrolig lang levetid. Det er nemt at rengøre både stel og fladerne, og du kan opstille reolsystemet på såvel ben som hjul.

Du har som sagt mulighed for at opbygge et reolsystem, som du har behov for. Skal reolerne opstilles i et hjørne, kan du tilføje en reol til en anden i en vinkel af 90°. Du kan i den nedenstående figur se, hvilke størrelser vi fører reolen i, og som du kan se i billedgalleriet, er der adskillige måder at opstille et reolsystem på.

[ox_table]

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Gavlhøjde1450/1770/2090 mm
Hyldelængde600-1500 mm
Hyldedybde300/400/500/600 mm
SektionsbreddeEfter behov

[/ox_table]

Selve valget af tilbehør er klart også med til at definere, hvordan reolsystemet bliver sat sammen. Det kan være, at du har et stort behov for ophæng, og dermed har flere sektioner med ophæng og kroge end hylder. Omvendt kan du have et enormt behov for hylder og derfor indrette reolerne med dem. Vi har solide hylder og rillede hylder (eller rister), og om de skal installeres plant eller skråt, er også noget, du afgør.

Denne køkken-/kølerumsreol er simpelthen ideel til fødevarer og andre genstande, der kræver hygiejnisk opbevaring. Så er det din opgave at sørge for steril opbevaring, skal du ringe til os. Du kan også skrive en mail eller indsende en kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

PDF PB.REOL.KØKKEN.KØLERUM
PDF Salgs- og leveringsbetingelser