Kuffertskab

Du kan bruge kuffertskabe til deponering af baggage på fx hoteller, men også andre steder, hvor gæster har brug for en kortvarig, men sikker opbevaring af deres bagage. Så i stedet for at efterlade bagagen i et rum, som godt nok ofte er aflåst, men hvor der kommer mange mennesker ind og skal hente bagage, lejer gæster et aflåseligt kuffertskab. Dette udelukker helt tyveri – eller at en tilfældig gæst, ved en fejl, får en forkert kuffert med hjem.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om, hvordan disse kuffertskabe kan gøre en forskel for dig – og dine gæster.

Beskrivelse

Vores kuffertskabe er produceret på vores egen fabrik i Randers i udstansede og bukkede stålprofiler. Alle dele er pulverlakeret med en meget holdbar polyesterlak. Vi samler efter lakering, således alle synlige-, men også ikke-synlige flader er lakeret, hvilket giver god beskyttelse og lang holdbarhed for det samlede stålskab. Låsen kan være møntindkast, som udløser en nøgle, kodelås og mange andre former for låsemekanismer.

Kuffertskabe kan produceres i individuelle mål, så de passer ind i enhver indretning. Vi kan også producere dem i mindre størrelser, så de passer til en stor håndtaske og opstilles i supermarkeder, på museer og andre steder, hvor man ikke må tage håndtasken med indenfor.

Søger du lidt inspiration, kan du med fordel læse lidt om, hvordan vi har forsynet hotelkæden Arp Hansen i København med 240 kuffertskabe med lås og møntindkast.

Vores kuffertskabe egner sig til et væld af virksomheder, og de vil give dine gæster en sikkert og optimal oplevelse, når de skal efterlade nogle af deres ejendele i dine hænder. Så ring os op og lad os komme i gang med at designe nogle kuffertskabe til dig!

PDF PB.KUFFERTSKAB.500/2
PDF Salgs- og leveringsbetingelser
 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kuffertskab”