Hartmann Lagerreol

 

Leder du efter en rummelig og effektiv lagerreol, har du nu fundet den perfekte løsning. Hartmann Lagerreol er dansk-produceret og udført i varmgalvaniseret stål, efterfølgende pulverlakeret og derefter samlet. Den er derfor ekstremt holdbar og hårdfør, og denne lagerreol gør sig godt i små såvel som store lagerrum. Naturligvis kan du også anvende reolen andre steder – stålkonstruktionen gør, at du sagtens vil kunne bruge den på værkstedet eller i andre hårdhændede miljøer.

COMBI-SYSTEM tilbyder et fleksibelt stykke stålinventar, som vi kan tilpasse i overensstemmelse med dine specifikke ønsker og behov. Vi udfører lagerreolen i to standardmål, men fordi vi producerer selv, kan vi ubesværet skræddersy i henhold til eventuelle specifikke dimensioner og designs.

Vil du gerne høre mere om dette produkt – eller indgive bestilling – kan du komme i kontakt med os igennem disse kontaktoplysninger.

Beskrivelse

Med Hartmann Lagerreol kan du altid tilpasse dit lagerbehov. Vi tilbyder nemlig, at du får medbestemmelse i, hvordan dine reoler bliver konstrueret og designet. Send os en skitse over de pågældende lokaler, der skal udstyres med en lagerreol eller flere, så udarbejder vi et omkostningsfrit forslag.

Vi konstruerer lagerreolen, således du nemt kan bygge op eller ændre på reolsystemet, og du vil ligeledes kunne flytte rundt på dem, som det behager dig. Derfor kan du tilpasse dit lagerrum løbende, hvilket selvsagt er ganske belejligt. Du kan i øvrigt også få reolen som både enkelt- og dobbeltreol, så vil du gerne have adgang fra begge sider af reolen, er det bestemt muligt.

COMBI-SYSTEM tegner og konstruerer vores produkter fra vores base i Randers, hvor vi i vores fabrik udfører håndværket. Vi har dermed komplet kontrol over kvaliteten af materialerne og håndværket, og vi har selvfølgelig utroligt høje kvalitetskrav. Hartmann Lagerreol er udført i varmgalvaniseret og pulverlakeret stål, og det kan således holde til virkelig meget hårdhændet håndtering – du får derfor en lagerreol med en lang holdbarhed. Samtidig er rengøringen nem og en ikke særligt krævende vedligeholdelse.

Med denne lagerreol får du desuden et dansk-produceret stålinventar, som selvfølgelig er produceret i henhold til de nyeste anbefalinger og regler om arbejdsmiljø fra Arbejdstilsynet. Hartmann-serien består endvidere af følgende reoler: Hartmann Arkivreol og Hartmann Kompaktreol.

Som sagt udfører vi gerne denne lagerreol efter dine behov, dog har vi også to standardmål for Hartmann Lagerreol, som vi som minimum arbejder ud fra:

 

  Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 2000 mm 2100 mm
Bredde 900 mm 1000 mm
Dybde 300 mm 400 /500 mm
Sektionsbredde 900 mm 1000 mm

Indretning

Med denne serie tilbyder vi muligheden for, at du kan få stor indflydelse på lagerreolen. Vi tilpasser gerne reolens dimensioner til dine specifikationer, og det samme gør sig gældende angående reolens udseende. Hartmann Lagerreol er som førnævnt produceret i varmgalvaniseret stål og efterfølgende pulverlakeret. Du kan selv vælge hvilken farve, reolen har, ligesom du også kan specificere antallet af hylder og eventuelle skilleplader. Med skillepladerne kan du lave en praktisk inddeling af stålreolen, der organiserer og effektiviserer din opbevaring og lagring – og naturligvis også anvendelse af dem. Vi kan udføre lagerreolen som en dobbeltreol og derved give dig adgang til reolen fra begge sider, hvilket på mange lagre er virkelig praktisk.

Du kan komme i kontakt med os via telefon eller e-mail – du finder vores kontaktinformationer her. Så er du interesseret i en eller flere af disse Hartmann lagerreoler, giv os et kald. Vi leverer overalt i Danmark.

 

PDF Salgs- og leveringsbetingelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hartmann Lagerreol”