Letlagerreol

En let lagerreol er utroligt praktisk og hensigtsmæssig i mange forskellige situationer. Dens design gør den bestemt egnet til at stå frit fremme i fx butikslokaler, ligesom den også er velegnet til at stå på lageret. Reolen består af en stålkonstruktion, hvilket gør den sikker og solid, og så er den åben på samtlige sider og derfor nem at tilgå. Den kan opbygges på et væld af forskellige måder og dermed tilpasses til de egentlige behov og eventuelle begrænsninger, som der måtte være.

Har du behov for et funktionel og praktisk letlagerreol, skal du naturligvis kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger samt en kontaktformular ved at klikke her. Anvender du kontaktformularen, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Beskrivelse

Vi kan levere denne letlagerreol i både enkeltfag såvel som i en mere kompleks og omfattende løsning. Du vil med denne form for lagerreol kunne opbygge en logisk og struktureret opbevaring og fx kunne sørge for, at det er nemt at få adgang til reolernes indhold. Hylderne er flytbare og kan placeres i forskellige højder, så der er rig mulighed for at kunne opbevare forskellige ting og sager – på samme tid.

Som standard udfører vi denne letlagerreol i galvaniseret stål, men du har bestemt mulighed for at få den lakeret i lige præcis den farve, du ønsker. Som illustreret i billedgalleriet har vi fx udført den i orange. Vi har også erfaring med at skulle opstille et system på flere niveauer, som er afbilledet i galleriets sidste billede.

Altså er det muligt at opnå en funktionel, alsidig og lettilgængelig lageropbevaring med denne letlagerreol.

Den konkrete løsning bliver fra kunde til kunde tilpasset, og du kan i det nedenstående se en oversigt over de forskellige modeller og modellernes respektive dimensioner. Men henvend dig endelig til os, så kan vi tale om, hvilken form for løsning giver mest mening for dig. Vi leverer og monterer i hele Danmark.

[ox_table]

 http://www.combi.dk/produkter/letlagerreol/77-let-lager-reol.ht http://www.combi.dk/produkter/letlagerreol/77-let-lager-reol.ht
Udstandset Vinkelprofil
Model Længde  
M-25 2000 mm
M-35 2500 mm
M-40 3000 mm
 –
 –
Hylde glatte
Model Længde  Bredde
315 90 cm  30 cm
316 90 cm  40 cm
245 100 cm  30 cm
246 100 cm 40 cm
247 100 cm 50 cm
Hylder med huller
Model Længde  Bredde
029088 90 cm 30 cm
029089 90 cm  40 cm
029090 100 cm  50 cm
 –
 –

[/ox_table]

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Letlagerreol”