05506 – 440x900x1980mm


Reolskabet er udstyret med udluftning såvel som en to-punktslås, og det egner sig fremragende i både kontor, klasselokale eller værksted. Det er konstrueret af galvaniseret stål og derefter pulverlakeret, og da vi selv har bygget det, kan vi ikke prise kvaliteten højt nok.

Dette reolskab forekommer i én sektion, der består af ét skab med to låger. Som udgangspunkt udstyrer vi skabet med fire flytbare hylder, men har du behov for flere, efterkommer vi gerne dette ønske ved tilkøb.

Vi leverer med dags varsel, og vi leverer naturligvis i hele Danmark. Du kan give os et kald eller indsende en efterspørgsel ved at klikke her.


Beskrivelse

Uanset om du leder efter et opbevaringsskab til et kontor eller et værksted, vil dette reolskab være særdeles ideelt. Det er rummelig og konstrueret af holdbart og hærdet materiale, der kan modstå uendeligt meget brug. Du kan altså uden problemer opbevare værktøjer og kemikalier såvel som kontorartikler i dette skab på grund af galvaniseringen og pulverlakeringen af stålet.

Fordi skabet består af galvaniseret stål, har det en lang holdbarhed, og stålfladerne gør det samtidig ufattelig nemt at vedligeholde – og det kan håndtere langt de fleste indendørsmiljøer.

Du kan være forsikret om, at du modtager et arkivskab, der følger de regler, retningslinjer og anbefalinger, som Arbejdstilsynet foreskriver – arkivskabet er godkendt i henhold til dansk lovgivning.

Har du behov for mere opbevaringsplads, har du selvfølgelig mulighed for at supplere med flere arkivskabe. Vores udvalg af denne type opbevaringsskabe inkluderer endvidere to mindre modeller: model 05505 samt model 05509.


 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1980 mm
Bredde 900 mm
Dybde 440 mm
Sektionsbredde 900 mm

 


Indretning

Arkivskab 05506 har to låger, der er udstyret med en to-punktslås. Så selvom dørene er specifikt designet til at kunne give nem adgang til selve skabet, sørger vi også for, at du sikkert kan opbevare dine ejendele i et aflåst skab.

Arkivskabet har som standard fire vandretliggende og flytbare hylder, men ved tilkøb kan vi sagtens supplere med flere hylder, hvis du har brug for det. I overensstemmelse med Arbejdstilsynet har vi udstyret med udluftningssystem. Dette reolskab står solidt ved hjælp af seks stilleskruer, og det er rummeligt indrettet med plads til alskens materiale.

Herunder kan du downloade arkivskabets produktblad. Skulle du sidde med et spørgsmål, hvad angår pris eller andet, skal du selvfølgelig bare give os et kald.

PDF PB.ARKIV.05506
PDF Salgs- og leveringsbetingelser