05509 – 400x800x1200mm


Arkivskab 05509 effektiviserer din opbevaring af varer, uanfægtet om det er ringbind fra kontoret, værktøj på værkstedet eller kemikalier i lagerrummet. Dette stålskab har to låger, fire flytbare hylder og en to-punktslås, og det vil passe ind alle steder.

Arkivskabet er konstrueret af galvaniseret stål, det er pulverlakeret, og det er desuden monteret på seks stilleskruer. Det er således et solidt skab, der vil holde længe og kan tage imod lidt og hvert i et indendørsmiljø. Dette 1-sektionsskab har som standard fire hylder, der kan placeres hvor som helst, men ønsker du flere hylder, kan det nemt lade sig gøre igennem yderligere tilkøb.

Vi leverer overalt i Danmark, og vi kan levere med dags varsel. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os ved spørgsmål og/eller bestilling.

Beskrivelse

Leder du efter et reol- eller arkivskab med lås, er du kommet det rette sted hen. Dette arkivskab af stål med to-punktslås er produceret på vores fabrik i Randers, og vi kan derfor kvittere for skabets fremragende kvalitet fra materiale til udførsel. Det bedste danske håndværk er lagt i samtlige vores produkter, og dette stykke stålinventar er naturligvis ingen undtagelse.

Det er udført i galvaniseret stål og derefter pulverlakeret, og dets hærdede materiale sikrer en lang holdbarhed – og det er desuden ufatteligt ligetil at vedligeholde og rengøre. Det kan tåle langt de fleste indendørsmiljøer. Så om du skal bruge et skab til hjemmet, dit kontor, værksted eller lignende er dette stålskab en nærliggende løsning.

Det er naturligvis også muligt at supplere med yderligere skabe, hvis du fx har brug for mere opbevaring. Du kan også se nærmere på denne series større modeller, henholdsvis model 05505 samt model 05506.


 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1200 mm
Bredde 800 mm
Dybde 400 mm
Sektionsbredde 800 mm

 

Indretning

Sektionsskabet består af én sektion samt to låger. Indvendig er der som udgangspunkt fire flytbare, vandretliggende hylder, men det er som sagt muligt at supplere med yderligere hylder, hvis du har behov for det. Vi udstyrer desuden skabet med en to-punktslås, og derfor kan du sikkert opbevare dine ejendele i dette arkivskab.

Arkivskab 05509 er solidt plantet på jorden ved hjælp af seks stilleskruer, og det er des mere udført med et udluftningssystem i henhold til Arbejdstilsynets bestemmelser.

Du kan her nedenfor downloade det tilhørende produktblad, og vil du gerne i kontakt med os, kan du henvende dig til os via telefon, mail eller kontaktformular.

PDF PB.ARKIV.05509
PDF Salgs- og leveringsbetingelser