05505 – 400x800x1800mm


Dette reolskab af stål er fremstillet i én sektion, der består af i alt et skab med to låger. Som standard udstyrer vi reolskabet med fire vandretliggende og flytbare hylder, men ønsker du flere hylder, kan de selvfølgelig tilkøbes.

Stålskabet er bygget til at kunne opbevare alskens materialer, og en to-punktslås forsikrer en sikker opbevaring og aflåsning.

Er du interesseret i dette arkivskab? Så giv os et kald eller indsend en efterspørgsel! Vi leverer i hele Danmark og kan eftersende med dags varsel.

Du kan læse mere om arkivskabet ved at scrolle ned.


Beskrivelse

Reolskabet er alsidigt. Og hvad betyder det? Det indebærer blandt andet det, at du kan anvende det som arkivskab såvel som materialeskab. Du kan opbevare alt fra kontorartikler til værktøj i skabet, da dette opbevaringsskab er konstrueret af galvaniseret stål, og det er derefter pulverlakeret.

Dette reolskab overholder alle regler og retningslinjer for arbejdsmiljø samt de nyeste anbefalinger fra Arbejdstilsynet. Det betyder selvsagt, at alle materialer, konstruktioner og dimensioner er i henhold til dansk lovgivning.

Stålskabet har en lang holdbarhed, og med sine stålflader fra top til bund, indvendig som udvendig, er skabet nemt at rengøre og vedligeholde. Desuden tåler det langt de fleste indendørsmiljøer.

Det er naturligvis også muligt at kombinere flere skabe alt efter, hvor meget du gerne vil opbevare. Vi har des mere to yderligere arkivskabe af denne model – et, der er lidt større og et, der er lidt mindre.

 

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 1800 mm
Bredde 800 mm
Dybde 400 mm
Sektionsbredde 800 mm

 

Indretning

Dette produkt er ét arkivskab med to låger, der giver nem og effektiv adgang til skabets fire vandretliggende hylder. Ønsker du flere hylder, kan dette sagtens lade sig gøre ved tilkøb. Vi konstruerer skabene med udluftning i overensstemmelse med Arbejdstilsynets bestemmelser, og vi udstyrer ligeledes skabet med en to-punktslås, så du kan være sikker på, at dine ting bliver opbevaret aflåst og så sikkert som muligt.

Du kan herunder downloade produktbladet. Har du spørgsmål angående pris eller andet, er du velkommen til at kontakte os – du kan klikke her for kontaktoplysninger.

PDF PB.ARKIV.05505
PDF Salgs- og leveringsbetingelser