Ringbindskab 05522


Har du en række ringbind, du gerne vil opbevare samlet og sikkert? Vi tilbyder dette ringbindskab med centrallås, og det vil utvivlsomt løse en opbevaringssituation på mange kontorer. Det stålgalvaniserede kabinet indebærer et enkelt rum, der er tilgængelig med den aflåselige låge.

Dette ringbindskab med centrallås forsikrer selvsagt en sikker opbevaring, så du kan med god samvittighed arkivere ringbind med dine vigtigste dokumenter i ringbindskabet. Vi lakerer lågerne i seks forskellige RAL-farver, så hvis du har nogle specifikke æstetiske ønsker, efterkommer vi sikkert dem.

Vi leverer overalt i Danmark. Har du spørgsmål eller lignende, kan du komme i kontakt med os via telefon, mail eller kontaktformular.

Beskrivelse

Ringbindskab 05522 bliver produceret på vores fabrik i Randers, og vi kan derfor efterkomme dine ønsker og behov på flere parametre. Som udgangspunkt har ringbindskabet standardmål, men har du nogle specifikke mål i tankerne, kan vi uproblematisk skræddersy ringbindskabet/-ene efter dine behov. Samtidig kan lågen monteres i både venstre og højre side af selve skabet, og du har mulighed for at vælge blandt seks RAL-farver: sort, hvid, grå, blå, rød og grøn. Med vores udførsel af skabet sørger vi også for, at ringbindskabet kan både ophænges og stå, så du kan integrere skabet nøjagtig som du har behov for – i et andet arkivskab, selvstændigt på væggen eller lignende.

COMBI-SYSTEM varetager som sagt produktionen, og vi kan derfor også garantere et kvalitetsikret stykke stålinventar. Vi sørger for de bedste materialer og de bedste konstruktioner og udførsler. Dette ringbindskab med centrallås er som kutyme her på fabrikken galvaniseret og pulverlakeret. Det er derfor bygget til at kunne holde unægtelig længe, det er nemt at vedligeholde og gøre rent, og det fremtoner solidt og flot. Vi arbejder konsekvent i overensstemmelse med de nyeste anbefalinger og regler angående arbejdsmiljø som fastsat af Arbejdstilsynet.


[ox_table]

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 750 mm
Bredde 670 mm
Dybde 350 mm
Sektionsbredde 670 mm

[/ox_table]


Indretning

Du kan opbevare mellem 8-14 ringbind i dette ringbindskab. Det kommer selvfølgelig an på ringbindenes størrelse, og hvor meget du har kommet i dem. Du kan også med ro i sindet opbevare dine vigtigste papirer og dokumenter i skabet, da vi har udstyret det med en centrallås.

Ringbindskabet består én aflukket sektion, og stållågen åbner og lukker nemt. Mens lågerne kan lakeres i seks forskellige RAL-farver, er selve kabinettet hvid-gråligt. Ved at åbne produktbladet nedenfor vil du kunne se både kabinettet og lågens RAL-farver.

Har du nogle spørgsmål, eller vil du bare gerne i kontakt med os, kan du finde de forskellige metoder her. Leder du efter andre typer reol- og arkivskabe kan vi selvfølgelig også være behjælpelige her – du kan undersøge vores relaterede produkter nedenfor eller klikke her.

PDF PB.ARKIV.05522
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser