Ringbindskab 05521


Du har sikkert nogle ringbind, der skal opbevares et bestemt sted og gerne sammen med andre ringbind, og til det formål vil dette ringbindskab være den helt rette løsning.

Ringbindskabet er et aflukket stålskab med én hylde og en aflåselig låge, der med sin centrallås opbevarer ringbindene i sikkerhed. Du kan vælge mellem seks RAL-farver, hvad angår lågen, så du kan dermed sørge for, at skabet vil passe ind blandt det øvrige inventar – eller skille sig ud, hvis du ønsker.

Med dags varsel kan vi levere Danmark rundt, og du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os telefonisk, per mail eller igennem vores kontaktformular.

Beskrivelse

COMBI-SYSTEM designer og konstruerer samtlige vores varer i egen fabrik. Vi har derfor fuldstændig kontrol over kvaliteten af både materialer og håndværk, og derfor vil du modtage et ringbindskab i allerhøjeste kvalitet.

Ringbindskabet kan rumme omtrent 8-14 ringbind afhængig af selve ringbindenes størrelse (og hvor meget du kommer i dem). Vi producerer vores ringbindsskabe efter standardmål, men vi kan desuden også tilpasse skabet efter dine behov og specifikke mål. Ringbindskabet kan både stå og ophænges – har du andre planer med dit arkivskab, kan Ringbindskab 05521 sagtens monteres derefter. Lågen kan monteres i både højre og venstre side af selve kabinettet, og du kan derved nemt integreret ringbindskabet blandt dit øvrige inventar.

Dette ringbindskab er produceret i overensstemmelse med Arbejdstilsynets nyeste anbefalinger og regler, hvad angår arbejdsmiljø.

Dette ringbindskab er konstrueret af solidt og flot stål, og det kan klare de fleste indendørsmiljøer. Stålfladerne giver en kun en umanerlig lang holdbarhed, men de gør også rengøring og vedligeholdelse utrolig ligetil.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde 400 mm
Bredde 670 mm
Dybde 350 mm
Sektionsbredde 670 mm

 


Indretning

Ringbindskab 05521 er et skab i én sektion med en aflåselig låge. Lågen er naturligvis let at åbne og lukke, og med centrallåsen kan dine vigtige dokumenter opbevares sikkert i skabet.

Selve stålkabinettet er hvid-gråligt, og vi lakerer lågerne i seks RAL-farver: Hvid, grå, sort, blå, grøn og rød. Du kan downloade ringskabets tilhørende produktblad nedenfor og dermed få et detaljeret indblik i produktet – og fx se de seks RAL-farver.

Dette ringbindskab kan opbevare mellem 8-14 ringbind (alt efter ringbindenes størrelse). Skulle du have behov for yderligere opbevaringsplads til dine ringbind, er det nærliggende med at supplere med flere skabe. Vi har desuden dette ringbindskab samt disse stålskabe, hvis du er på jagt efter andre typer arkiv- eller reolskabe.

PDF PB.ARKIV.05521
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser