Cykelstativ Quattro

Et rundt cykelstativ er ganske særegent. Vi har designet dette originale stativ, og det fungerer fortrinligt på offentlige steder såsom parker eller torvepladser, og det skaber et helt særligt spil i de omgivelser, som Quattro bliver en del af. Der er plads til 12 cykler, og de vil på grund af den runde form stå relativt frit for hinanden.

Det runde cykelstativ er udført i galvaniseret stål, så det kan håndtere lidt af hvert vejrmæssigt, og det har en lang holdbarhed. Cyklerne vil stå sikkert og stabilt i holderne, og der er en rummelig tilgængelighed for cyklisterne. Stativet boltes fast til fliserne og vil stå solidt i underlaget.

Er du interesseret i at opsætte Quattro ved din daginstitution, ejendom eller lignende, kan du komme i kontakt med os via disse kontaktinformationer. Vi leverer i hele Danmark.

Beskrivelse

Et rundt cykelstativ vil unægtelig gøre et indtryk – det er i hvert fald et, man bemærker. Vi har produceret Quattro specifikt til en kunde, og vi har siden hen besluttet at gøre cykelstativet en fast del af vores sortiment. Vi producerer dem bestilling for bestilling, hvilket lader sig gøre, fordi vi producerer fra helt egen fabrik.

Det er vores største stativ med plads til 12 cykler ad gangen, og det udgør en sikker og stabil parkering. Stativet er udført i galvaniseret stål, der foruden sin modstandsdygtighed også er virkelig solid og pålidelig. Det skal blot boltes til jordes, og så vil de 12 cykler stå oprejst fra parkering til afhentning.

Har du fået opgaven at udstyre en idrætshal, en skole eller andre lignende arealer med cykelparkering, vil Quattro garanteret løse din opgave til UG. Med kryds og slange. Det samme gør sig gældende, hvis du fx har god plads foran din butik eller er ansvarlig for et offentligt område som fx en park, svømmehal eller forlystelsespark.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Cykelpladser 12 stk.
Bredde 1141 mm
Diameter 662 mm

Indretning

Dette runde cykelstativ er egentlig et 12-kantet cykelstativ. Hver cykelholder har derfor sin egen plads, og der er rigelig med plads til hver cykel/cyklist. Selve cykelstativet optager omtrent 1,2 meter i sin diameter, og med cyklernes bagpartier indregnet er der selvfølgelig brug for en hel del plads. Men resultatet ikke at tage fejl af: Det er funktionelt og giver cyklerne og cyklisterne gode forhold.

Mellem holdernes to bøjler er der 60 mm, og derfor er der plads til langt de fleste dækstørrelser i stativet. Stålet ødelægger ikke eventuelle magnetlygter på cyklerne.

Har du brug for cykelparkering, og har du et areal, der velkommer et flot, rundt cykelstativ, skal du så absolut henvende dig til os. Vi leverer overalt i Danmark.

PDF PB.QUATTRO.300016
PDF Prisblad
PDF Salgs og leveringsbetingelser