Salgsoverdækning

Til butikkers udendørsarealer har vi kreeret denne salgsoverdækning. Overdækningen gør det ligetil at opbevare varer udenfor, og den øger ligeledes kunders bekvemmelighed, når de skal se på varerne.

Salgsoverdækningerne bliver tilpasset til dine behov og præferencer, og derfor fremviser vi ingen standardmål. Vi står gerne til rådighed for rådgivning og opmåling, ligesom vi også tilbyder montering og efterfølgende service. Giv os et ring, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at forskønne din butiks udendørsmiljø.

Beskrivelse

Salgsoverdækningen bliver konstrueret i galvaniseret stål, hvorfor overdækningen kan modstå lidt af hvert og samtidig beholde sin lange levetid.

Vi udfører løsningen i henhold til de specifikke dimensioner og ønsker, du som kunde har. Som udgangspunkt kan vi både væghænge og montere salgsoverdækningen som fritstående, og løsningen kan fremtræde med eller uden rullegitter. En salgsoverdækning giver de udvalgte varer ly, og med et rullegitter bliver varerne lukket inde, så det ikke er nødvendigt at skulle bringe varerne indenfor ved lukketid.

Du har mulighed for at vælge mellem stål- eller akrylbeklædning, og vi sørger for, at nedbør ikke falder uhensigtsmæssigt med integrerede tagrender, der fører nedbør i terrænet.

Vil du gerne vide mere eller spørge os til råds, er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail. Foruden rådgivning tilbyder vi deslige opmåling, montering og service, skulle det være eller blive relevant.

PDF PB.SALGSOVERDÆKNING
PDF Salgs- og leveringsbetingelser
 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Salgsoverdækning”