Værktøjsskab

Denne løsning er en specialløsning, som vi har produceret for, at du kan optimere opbevaringen af værktøj dit værksted.

Værktøjsskabet her har vi skabt ved at omdanne vores arkivskabe. Vi har simpelthen fjernet hylderne og i stedet monteret værktøjstavler på indersiden af dørene og på bagsiden. Skabet er udført i pulverlakeret stål, og de to døre kan holdes låst med en integreret to-punktslås.

Kan du bruge dette stålskab i dit værksted? Så kontakt os – så laver vi en specialløsning til dig!

Beskrivelse

Dette værktøjsskab er resultatet af kreativitet ude i vores produktion. Vores arkivskabe er enormt funktionelle og alsidige, men med nogle enkelte ændringer har vi omdannet det fuldstændigt.

Vi har nemlig taget hylderne ud, og så har vi beklædt både bagsiden og indersiden af lågerne med værktøjstavler. Nu er stålskabet et flot og funktionelt værktøjsskab, hvor du får god plads til at opbevare dit værktøj. Vi kan i øvrigt forsyne dig med et stort udvalg af værktøjskroge.

Værktøjet bliver forsvarligt opbevaret i dette værktøjsskab, fordi stålskabet er udstyret med en integreret to-punktslås. Skabet er udført i pulverlakeret stål, og det fremstår hærdet og langtidsholdbart. Det er nemt at rengøre, og det kan håndtere langt de fleste indendørsmiljøer – og altså også værksteder. Det vil stå sikkert og stabilt, og det vil give en let adgang til værktøjet. Skabet er præ-lakeret og fås derfor udelukkende i den grå RAL-farve 7035.

Vi udfører denne specialløsning på to af vores arkivskabe – henholdsvis 05505 og 05506. Nedenstående tabel giver hovedmålene for begge modeller, men kig gerne på de individuelle produktsider for mere information.

Hovedmål (se detaljer i produktbladet)
Højde1800 /1980 mm
Bredde800 / 900 mm
Dybde400 / 440 mm
Sektionsbredde800 / 900 mm

 

Du kan også med fordel åbne produktbladet herunder, hvori vi har samlet produktdetaljerne for værktøjsskabet.

Kontakt os telefonisk, via e-mail eller kontaktformular, hvis du – eller dit værksted – har brug for denne smarte løsning.

PDF PB.VÆRKTØJSSKAB
PDF Salgs- og leveringsbetingelser