combi-system

Om COMBI-SYSTEM

COMBI-SYSTEM er stiftet tilbage i 1980 af Jørn Mikkelsen, som også er ejer i dag.

Virksomheden har hovedsæde i Randers, beskæftiger til daglig seks medarbejdere og fabrikerer på eget automatanlæg.

Vores sortiment består blandt andet af alle former for stålinventar til både inden- og udendørsbrug, og det er udført i tyndplade og smedet stål, pulverlakeret stål og i galvaniseret stål. Desuden er inventaret også udført med den nyeste teknologi i låsesystemer.

Stålinventar og udendørsmiljøer

COMBI-SYSTEM producerer stålinventar og outdoor-løsninger fra egen fabrik i Randers. Derfor kan vi tilbyde funktionelle løsninger i høj kvalitet samt et stort og alsidigt sortiment. Vores produkter tilbyder en høj grad af alsidighed og funktionalitet, hvorfor de er brugbare til flere formål og faciliteter.

Vi kan tilbyde:

» Kvalitetsprodukter lavet med egne hænder på eget værksted

» Stålløsninger til konkurrencedygtige priser

» Fleksibilitet og innovation

» Erfaring og ekspertise

» Sparring og samarbejde

» Levering, montering og kontinuerlig service fx i forbindelse med hærværk eller designændringer 

Egenproduktion

Som en af de eneste tilbageværende danske producenter af stålinventar producerer vi på eget automatanlæg. Vores produkter er således dansk produceret og udført i danske materialer og i den bedste kvalitet. Vores stålskabe er fremstillet i udstansede og opbukkede stålprofiler/-emner, som bliver pulverlakeret med polyesterlak på alle synlige og ikke-synlige flader. De opbukkede dele bliver først samlet efter lakering, hvilket giver et flot resultat samtidig med, at det forstærker stålskabets allerede lange levetid. Denne metode adskiller sig således fra opsvejste skabe, da sammensvejste flader selvsagt ikke kan lakeres på alle sider.

Maskinpark